Op 14 februari zijn we te gast bij Pandriks Bake Off in Meppel. Twee ondernemers, Albert en Dirk, zijn vier jaar geleden op het idee gekomen Pandriks op te zetten, ze ergerden zich aan de kwaliteit van afbakbrood.
Het brood van Pandriks is zeer uniek en wordt op een andere manier geproduceerd, dan men gewend is. Elk broodje gaat door een productieproces van 28 tot 30 uur. Dit lange proces zorgt voor een perfecte uitwerking van alle ingrediënten. Ook zorgt het proces ervoor, dat het brood rijk is aan aroma, geur en smaak. Nadat het brood klaar is, wordt het ingevroren.
In november 2016 heeft Pandriks een grote overname gedaan in Duitsland. Met de overname van een biologische bakkerij en een meelproducent willen zij hun ambitie om Europees marktleider te worden op het gebied van ambachtelijke afbakproducten kracht bij zetten.
Programma:
17.00 uur: Ontvangst bij Pandriks in Meppel met koffie, thee
17.30 uur: Albert Hendriks (eigenaar en oprichter Pandriks) houdt een presentatie
18.00 uur: Rondleiding door de fabriek
18.30 uur: Broodjes met soep, borrel en netwerkmoment
19.30 uur: Einde
Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen bij Pandriks, het adres is:
Mandeveld 8
7942 KE MEPPEL
Deze bijeenkomst wordt ons aangeboden door Pandriks.
Comments are closed.