Over Nestorio

Onze visie

NESTORIO is dé landelijke vereniging met een regionaal karakter voor ondernemers, directeuren en managers vanaf 40 jaar. Door gemiddeld 8-10 bijeenkomsten per jaar komen zij in contact met elkaar om zich persoonlijk en zakelijk verder te ontwikkelen richting een volwaardig Nestor.

NESTORIO, Nestor in ontwikkeling.

(Van Dale : nes·tor (de; m,v; meervoud: nestors) wijs, ouder iemand, de oudste)

Oprichters

Jose Fikenscher

Eigenaar - Ontwikkelpartner

In 2011 heb ik mijn passie en talent mogen vertalen in het bedrijf dat ik ben gestart met de naam Ontwikkelpartner. Wij zijn een eigentijds advies en veranderbureau.Wij werken aan groei van organisaties.

Deze groei ontwikkel ik graag ook buiten mijn bedrijf om doormiddel van bijvoorbeeld Nestorio.In het verleden heb ik dit met veel plezier mogen ervaren bij Jong Management.

Edo Nijdam

Partner - Dommerholt Advocaten

Als Partner van Dommerholt Advocaten in ben ik altijd zeer gedreven aan het werk voor onze clienten maar verlies ik de interne organisatie niet uit het oog. Het plezier in je werk is namelijk een van de succesfactoren die te vaak wordt vergeten.

In het verleden ben ik bij meerdere stichtingen betrokken geweest en dat heeft mij veel geleerd waardoor ik nog meer ben gegroeid tot wie ik nu ben.

Ook ik heb een verleden bij Jong Management en wilde die ervaring graag nog wat langer meemaken.

Erik Smeele

Eigenaar - Stunned

STUNNED staat voor een sterke combinatie van creativiteit en strategie om de gestelde doelen van klanten te bereiken.

Het spreekt me aan om bij een netwerk aangesloten te zijn waar gedreven ondernemers, managers en directies elkaar ontmoeten.

Het is mijn doel om zeer uiteenlopende kennis met elkaar te delen en een kijkje te nemen in de keuken van verschillende bedrijven.

Annet van Limburg

Eigenaar - Pré, Professionele relatie evenementen

Als eigenaresse van Bureau Pré, heb ik een passie voor organiseren!
Vanuit kennis, ervaring, creativiteit en een groot netwerk maak ik van elk zakelijk evenement een moment om niet te vergeten!

Onze geschiedenis

Opgericht in 2016 zijn wij hier gekomen om te blijven. Er is duidelijk een behoefte aan een netwerk met de inhoud waar Nestorio voor staat. Als logisch vervolg op de vele initiatieven die er zijn waar men maar tot de 40 jarige leeftijd lid van mag zijn biedt Nestorio de ruimte voor de ondernemers, directeuren en managers van deze tijd. Wij stoppen niet op ons 40e met onszelf te ontwikkelen. Wij beginnen nu pas echt goed!

Nestorio is opgericht door Jose Fikenscher, Edo Nijdam, Annet van Limburg en Erik Smeele.

Statuten