Lidmaatschap

Over het lidmaatschap

Lid worden van Nestorio kan als je tussen de 40 en 50 jaar oud bent, ondernemer, directeur of manager van minimaal 10 personen.

Lid worden is interessant als je op zoek bent naar een groep mensen die met vergelijkbare uitdagingen zitten in de dagelijkse werkzaamheden en die hier net als jij open over willen sparren.

Nestorio is geen service club, bij Nestorio gaat het er om dat we er samen alles aan doen om onszelf te ontwikkelen en op die manier weer een stukje verder groeien. Daarnaast gaat het er ook om dat we gezien onze leeftijd en ervaringen langzaam maar zeker ook meer geacht worden dit goed over te kunnen brengen op de directeuren, ondernemers en managers die achter ons aankomen.

Lid worden doe je als persoon en niet als bedrijf, Nestorio is ook geen lobby club en hangt ook geen enkel geloof of politieke partij aan. Een lidmaatschap bij Nestorio is dus een zeer waardevolle aanvulling op je eventuele andere lidmaatschappen.

Het kring bestuur heeft als taak om naast het organiseren van interessante bijeenkomsten die de open discussie stimuleren ook te zorgen voor een gezonde samenstelling van de kring. Dat wil zeggen dat er uit elke tak van sport maximaal 2 leden zijn en dat er een gezonde mix is tussen leden uit alle branches (productie, dienstensector, zorg, overheid, etc).

Op dit moment hebben we 1 kring¬†waar je jezelf kunt aansluiten en hebben we een lijst met ge√Įnteresseerden voor kringen in de rest van het land die zitten te wachten op voldoende volume om daar ook te kunnen beginnen. Dus ook interesse voor andere locaties zijn van harte welkom!

Meer weten of aanmelden?

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

Functie*

Telefoonnummer*

E-mail adres*

Selecteer een kring*

Linkedin adres*

Factuur gegevens

Straatnaam*:

Huisnummer*:

Postcode*:

Plaats*: